Smart Money Math Trades

All Trades Executed Within The Smart Money Math Portfolio

Photo by Rick Tap on Unsplash


  1. October 25th, 2019

    Purchased - VOO (2 @ $275.26)

    Sold - BMY (3 @ $54.74), BABA (1 @ $172.26), AXP (2 @ $116.34)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,107.86 VOO, $63.47 Cash

    Total Value - $1,171.23

    S&P 500 Index - 3,022.55


  2. October 23rd, 2019

    Purchased - BMY (3 @ $54.09), BABA (1 @ $169.27), AXP (2 @ $116.18)

    Sold - VOO (2 @ $274.95)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $551.20 VOO, $164.21 BMY, $169.92 BABA, $232.98 AXP, $45.90 Cash

    Total Value - $1,164.21

    S&P 500 Index - 3,004.52


  3. October 17th, 2019

    Purchased - VOO (4 @ $275.07)

    Sold - MPW (2 @ $19.80), BABA (6 @ $176.62), BMY (1 @ $52.43)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,100.28 VOO, $59.93 Cash

    Total Value - $1,160.21

    S&P 500 Index - 2,997.95


  4. October 3rd, 2019

    Purchased - MPW (2 @ $19.12)

    Sold - Cash ($38.23)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,016.88 BABA, $49.55 BMY, $38.23 MPW, $8.07 Cash

    Total Value - $1,112.73

    S&P 500 Index - 2,910.63


  5. September 30th, 2019

    Purchased - BMY (1 @ $50.98)

    Sold - Cash ($50.98)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,003.38 BABA, $50.98 BMY, $46.30 Cash

    Total Value - $1,100.66

    S&P 500 Index - 2,976.74


  6. September 25th, 2019

    Purchased - BABA (3 @ $172.66)

    Sold - Cash ($517.97)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,035.96 BABA, $97.28 Cash

    Total Value - $1,133.24

    S&P 500 Index - 2,984.87


  7. September 24th, 2019

    Purchased - Cash ($552.60)

    Sold - VOO (2 @ $276.30)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $514.65 BABA, $615.25 Cash

    Total Value - $1,129.90

    S&P 500 Index - 2,966.60


  8. September 23rd, 2019

    Purchased - BABA (3 @ $179.07)

    Sold - VOO (2 @ $275.22)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $550.48 VOO, $537.21 BABA, $62.65 Cash

    Total Value - $1,150.34

    S&P 500 Index - 2,991.78


  9. September 17th, 2019

    Purchased - Cash ($37.86)

    Sold - MPW (2 @ $18.93)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $ 1,105.68 VOO, $49.43 Cash

    Total Value - $1,155.11

    S&P 500 Index - 3,005.70


  10. September 13th, 2019

    Purchased - V00 (1 @ $276.92), MPW (2 @ $18.41)

    Sold - BABA (1 @ $179.22), MRK (1 @ $83.22)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,106.32 VOO, $36.92 MPW, $11.57 Cash

    Total Value - $1,154.81

    S&P 500 Index - 3,007.39


  11. September 11th, 2019

    Purchased - BABA (1 @ $175.16), MRK (1 @ $82.29)

    Sold - V00 (1 @ $273.68)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $827.52 VOO, $82.92 MRK, $176.13 BABA, $62.93 Cash

    Total Value - $1,149.50

    S&P 500 Index - 3,000.93


  12. August 30th, 2019

    Purchased - VOO (4 @ $269.73)

    Sold - BABA (6 @ 174.66)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,074.40 VOO, $46.70 Cash

    Total Value - $1,121.10

    S&P 500 Index - 2,926.46


  13. August 23rd, 2019

    Purchased - BABA (3 @ $166.10)

    Sold - VOO (2 @ 264.01)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $987.24 BABA, $77.61 Cash

    Total Value - $1,064.85

    S&P 500 Index - 2,847.11


  14. August 22nd, 2019

    Purchased - BABA (3 @ $171.89)

    Sold - VOO (2 @ 267.62)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $536.92 VOO, $515.73 BABA, $47.89 Cash

    Total Value - $1,100.54

    S&P 500 Index - 2,922.95


  15. August 16th, 2019

    Purchased - VOO (3 @ $274.53)

    Sold - MPW (4 @ $18.11), BABA (4 @ $174.53), IUSB (1 @ $52.54)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $1,060.84 VOO, $28.47 Cash

    Total Value - $1,089.31

    S&P 500 Index - 2,888.68


  16. August 15th, 2019

    Purchased - MPW (4 @ $17.58)

    Sold - Cash ($70.32)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $261.39 VOO, $0.58 Cash, $51.87 IUSB, $667.88 BABA, $71.28 MPW

    Total Value - $1,053.00

    S&P 500 Index - 2,847.60


  17. August 1st, 2019

    Purchased - BABA (3 @ $165.53)

    Sold - VOO (2 @ $270.76)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $270.74 VOO, $70.80 Cash, $52.60 IUSB, $662.60 BABA

    Total Value - $1,056.01

    S&P 500 Index - 2,953.56


  18. July 25th, 2019

    Purchased - BABA (1 @ $176.16)

    Sold - Cash ($176.16)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $818.55 VOO, $25.87 Cash, $51.63 IUSB, $176.17 BABA

    Total Value - $1,072.22

    S&P 500 Index - 3,003.67


  19. July 19th, 2019

    Purchased - Cash ($167.10)

    Sold - FDX (1 @ $167.10)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $818.85 VOO, $202.04 Cash, $51.60 IUSB

    Total Value - $1,072.49

    S&P 500 Index - 2,976.86


  20. July 18th, 2019

    Purchased - Cash ($17.93)

    Sold - MPW (1 @ $17.93)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $823.26 VOO, $34.96 Cash, $51.65 IUSB, $165.38 FDX

    Total Value - $1,075.25

    S&P 500 Index - 2,995.11


  21. July 16th, 2019

    Purchased - MPW (1 @ $17.64)

    Sold - Cash ($17.64)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $825.84 VOO, $17.05 Cash, $51.41 IUSB, $169.79 FDX, $17.82 MPW

    Total Value - $1,081.91

    S&P 500 Index - 3,003.90


  22. July 15th, 2019

    Purchased - VOO (1 @ $275.95), IUSB (1 @ $51.45)

    Sold - BABA (2 @ $170.87)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $828.54 VOO, $34.69 Cash, $51.48 IUSB, $167.93 FDX

    Total Value - $1,082.64

    S&P 500 Index - 3,014.30


  23. July 12th, 2019

    Purchased - FDX (1 @ $165.18)

    Sold - IUSB (3 @ $51.33)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $551.86 VOO, $20.39 Cash, $338.42 BABA, $167.47 FDX

    Total Value - $1,078.14

    S&P 500 Index - 3,013.77


  24. July 9th, 2019

    Purchased - BABA (2 @ $167.11)

    Sold - VOO (1 @ $271.97), IUSB (1 @ $51.48)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $545.88 VOO, $154.44 IUSB, $ 31.64 Cash, $337.58 BABA

    Total Value - $1,069.54

    S&P 500 Index - 2,979.63


  25. July 2nd, 2019

    Purchased - Cash ($17.64)

    Sold - MPW (1 @ $17.64)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $823.13 VOO, $206.92 IUSB, $41.87 Cash

    Total Value - $1,071.92

    S&P 500 Index - 2,973.01


  26. July 1st, 2019

    Purchased - MPW (1 @ $17.15)

    Sold - Cash ($17.15)

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $811.38 VOO, $206.16 IUSB, $17.44 MPW, $20.07 Cash

    Total Value - $1,055.05

    S&P 500 Index - 2,964.33


  27. June 3rd, 2019

    Purchased - VOO (3 @ $252.82), IUSB (4 @ $51.08)

    Sold - N/A

    Strategy - Selective Alpha Indexing Tracking

    Portfolio Construction $758.46 VOO, $204.32 IUSB, $37.22 Cash

    Total Value - $1,000

    S&P 500 Index - 2,752.06